Tagrenovering Nordsjælland

Tagrenovering Nordsjælland

Tagrenovering Nordsjælland – vi mestrer tagarbejdet

Behov for tagarbejde med kvalitetsgaranti og hurtigt udført arbejde? Så er vi de perfekte fagfolk. Vi udfører nemlig tagrenovering i høj kvalitet, effektivt og efter vores kunders ønsker. Vi arbejder i Nordsjælland, herunder blandt andet Græsted nær Gilleleje og Helsinge. Dog har vi kunder i Hillerød og resten af Nordsjælland, så tag kontakt og hør meget mere om dine muligheder hos os.

 

 

Tagrenovering Nordsjælland - Få et gratis tilbud

Du er velkommen til at kontakt os, hvis du har brug for en specialist indenfor tagrenovering og et uforpligtende tilbud på, hvad renovering af tag vil koste for dig. Få en god pris hos kompetente fagfolk. Det kan du enten gøre ved at ringe direkte til os på telefon 21 46 24 34 / 48 71 88 78  eller skriv til e-mail info@blistruptoemreren.dk.

Stor ekspertise inden for tagrenovering

Mange års erfaring har gjort os til specialister indenfor tagrenovering og lægning af eksempelvis tegl, eternit og Decra.

Taget er det vigtigste værn mod vejrliget, og der kan spares tusindvis af kroner ved at opdage selv mindre utætheder, så større skader ikke udvikles med tiden.

Vi udfører tagmaling af bølge eternit og skifer tage med speciel gummimembran på Polyuretan, som forlænger tagets levetid i op til 20 år, dette er en billigere løsning end et nyt tag. Vores kendskab til de mest moderne teknikker gør os i stand til at vurdere, om dit tag kan nøjes med en mindre tagreparation, eller om der er behov

for en større udskiftning. Vi har et bredt kendskab til tag og tagtyper. Derfor er vi dine eksperter ved renovering af tag.