Blistrup Tømreren Aps er din snedker og tømrer i Nordsjælland

Leder du efter en dygtig tømrer i Nordsjælland?

Blistrup Tømreren er din tømrer og snedker i Nordsjælland, som løser alle former for tømrer & snedker arb. alt i renovering samt nybyg, glarmester arbejde og mindre murerarbejde.Vi har et bredt samarbejde med andre underentreprenører såsom, malere, murere og affugterfirmaer som klare både store og små vandskader.

Uanset om du skal have bygget om, bygget til eller renoveret, er vi klar til at se på din opgave. Har du brug for kyndig rådgivning og vejledning af en tømrer, vil vi gerne være med fra start, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Få en aftale og modtag et konkret tilbud på dit projekt. Kontakt os på telefon +45 21 46 24 34 / +45 48 71 88 78 eller skriv til e-mail info@blistruptoemreren.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!

Mange års erfaring

Blidstrup Tømreren startede i 2001 ved mester selv, som er udlært i 1994, hos Hansen & Jacobsen/ Græsted, og blev selvstændig 1999, hvilket giver Blidstrup Tømreren en god lang årrække af erfaring inden for faget.

Har du derfor behov for en tømrer med bred erfaring og et hav af kompetencer, er du velkommen til at henvende dig. Vi står altid klar til at besvare spørgsmål eller ved behov for rådgivning til et projekt. Det er naturligvis uforpligtende. Henvend dig allerede i dag og hør meget mere!

Kontakt os