Udskiftning af vinduer Nordsjælland?

Står du og mangler et kompetent tømrerfirma til montering af døre og udskiftning af vinduer Nordsjælland?

Så er vi de helt rette! Vi tilbyder professionel udskiftning af vinduer Nordsjælland og omegn. Her kan vi udskifte både vinduer og døre, så du kan spare på varmeregningen. Vi befinder og i Græsted nær Gilleleje og Helsinge. Dog arbejder vi også for kunder i Hillerød og resten af Nordsjælland.

Hos Blistrup Tømreren er vi specialister i montering og udskiftning af vinduer og døre af alle typer. Vi har arbejdet med det i mange år og evner derfor at udføre det til perfektion.

Når det kommer til døre og vinduer, er det vigtigt for indeklimaet, at de bliver monteret korrekt. Ellers kan der opstå utætheder, som er uhensigtsmæssigt for indeklimaet, da det skaber træk. For slet ikke at tale om dyre varmeregninger om vinteren. Vi tilbyder grundig og professionel montering af vinduer i høj kvalitet i alle typer huse.

Montering af døre i alle typer og modeller

Skal du bruge en professionel tømrer til montering af døre eller vinduer, er vi den rette til jobbet. Vi arbejder med stor faglig integritet og gør en dyd ud af levere et flot resultat, som du bliver glad for. Har du brug for rådgivning i forhold til valg af døre og vinduer, har vi stor ekspertise inden for valg af materialer.​

Har du ikke lyst til at bruge tid og energi på vedligeholdelse, kan du med fordel vælge nogle i materialer, der ikke kræver, at du plejer dem løbende.Tag os med på råd, hvis du skal have skiftet vinduer og døre eller blot have nye, som også skal have en grundig montering.

Vi tilbyder også renovering

Hos Blistrup Tømreren kan vi mere end udskiftning af vinduer og døre, der er nye. Ved renovering kan vi blandt andet udskifte termoruder, glaslister, tætningslister samt beslag.

Partielt nedbrudt træ kan ligeledes udskiftes, så det igen kan holde i mange år. Ved udskiftning af døre og vinduer kan vi tilbyde levering og udskiftning med færdigmalede elementer fra Danmarks førende fabrikanter. Skal vi hjælpe dig med dine vinduer og døre?