Ny Terrasse i Nordsjælland

Ny terrasse i høj kvalitet tilbydes

Skal du have opført en ny terrasse i din bolig i Græsted, Gilleje og Hillerød, eller et andet sted i Nordsjælland er vi hos Blistrup Tømreren en kompetent virksomhed, der har hjulpet et væld af private boligejere med helt nye terrasser

.

Skal du have opført en ny terrasse i din bolig og er lokaliseret i Nordsjælland?

Vi har mange års erfaring med at bygge forskelligartede terrasser – både overdækket og ikke-overdækket. Drømmer du om at få bygget en terrasse, der giver dig et frirum til at nyde solen om sommeren, har vi masser af gode ideer til, hvordan det kan gøres.

Har du selv planer for, hvad du vil have bygget, er vi gerne med fra start til slut, så vi får fulgt projektet godt til dørs. Vi hjælper med alt fra rådgivning til valg af materialer samt selve opsætningen. Ønsker du et helt særligt design, hører vi gerne om dine ønsker og krav, så vi sammen kan finde den perfekte løsning.

Indhent tilbud på en ny terrasse​

Vi bygger dit drømmeprojekt, så det lever op til dine forventninger. Lad os tage en uforpligtende snak om dine tanker, behov og drømme – så kommer vi med et godt tilbud til dig. Skal du have bygget en ny terrasse? Du er altid velkommen til at Kontakt os på telefon 21 46 24 34 / 48 71 88 78, skriv til e-mail info@blistruptoemreren.dk.

Professionel tilbygning af ny terrasse

En ny terrasse kan have rigtig mange afskygninger. Det er for mange yndlingsstedet om sommeren, hvor man kan søge tilflugt efter en lang dag. Her er der plads til at slappe af og nyde freden. Skal vi bygge din unikke terrasse i høj kvalitet med dit helt eget særpræg, er vi klar på at tage udfordringen op. ​

​Du kan naturligvis selv vælge materialer, om der skal være gelænder, trappe eller andre former for opsætning.

Vi er til for at hjælpe dig med at gøre dine boligdrømme til virkelighed, så du får en ny terrasse, som du altid har drømt om. Vælg mellem mange træsorter – og spørg os gerne til råds i forhold til vedligeholdelse og maling.

Få en terrasse efter dine ønsker

Med fokus på dine behov kan vi sammen finde en passende løsning på, hvordan din terrasse skal se ud. Vi lever af tilfredse kunder, og derfor gør vi altid vores absolut ypperste.