​Tagrenovering med fokus på kvaliteten

Skal dit tag renoveres? Så er vi de perfekte fagfolk. Vi udfører nemlig tagrenovering i høj kvalitet. Vi arbejder blandt andet i Græsted nær Gilleleje og Helsinge, dog har vi kunder i Hillerød og resten af Nordsjælland.

Stor ekspertise inden for tagrenovering

Mange års erfaring har gjort os til specialister indenfor tagrenovering

og lægning af eksempelvis tegl, eternit og Decra.

Taget er det vigtigste værn mod vejrliget, og der kan spares tusindvis

af kroner ved at opdage selv mindre utætheder, så større skader ikke

udvikles med tiden.

Vi udfører tagmaling af bølge eternit og skifer tage med speciel gummimembran på Polyuretan, som forlænger tagets levetid i op til 20 år, dette er en billigere løsning end et nyt tag. Vores kendskab til de mest moderne teknikker gør os i stand til at vurdere, om dit tag kan nøjes med en mindre tagreparation, eller om der er behov

for en større udskiftning. Vi har et bredt kendskab til tag og tagtyper. Derfor er vi dine eksperter ved renovering af tag.

Få et gratis tilbud på renovering af tag

Du er velkommen til at kontakt os, hvis du har brug for en specialist indenfor tagrenovering og et uforpligtende tilbud på, hvad renovering af tag vil koste for dig. Få en god pris hos kompetente fagfolk. Det kan du enten gøre ved at ringe på telefon ​21 46 24 34 / 48 71 88 78, skriv til e-mail info@blistruptoemreren.dk eller via nedenstående tilbudsformular.

​Få et uforpligtende tilbud på din opgave I dag!​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mere end 20 års erfaring

Personlig service

Kvalitetsgaranti

Firmaoplysninger

Blistrup Tømreren ApS

​CVR: 26019249

​Kontaktoplysninger