Montering af vinduer og montering af døre tilbydes

Står du og mangler et kompetent tømrerfirma i Hillerød, Græsted eller et andet sted i  Nordsjælland til at hjælpe dig med montering af vinduer og montering af døre? 

Hos Blistrup Tømreren er vi specialister i montering og udskiftning af døre og vinduer af alle typer. Vi har arbejdet med det i mange år og evner derfor at udføre det til perfektion.

Når det kommer til døre og vinduer, er det vigtigt for indeklimaet, at de bliver monteret korrekt. Ellers kan der opstå utætheder, som er uhensigtsmæssigt for indeklimaet, da det skaber træk. For slet ikke at tale om dyre varmeregninger om vinteren. Vi tilbyder grundig og professionel montering af vinduer i høj kvalitet i alle typer huse.

Montering af døre i alle typer og modeller

Skal du bruge en professionel tømrer til montering af døre eller vinduer, er vi den rette til jobbet. 

Vi arbejder med stor faglig integritet og gør en dyd ud af levere et flot resultat, som du bliver glad for. Har du brug for rådgivning i forhold til valg af døre og vinduer, har vi stor ekspertise inden for valg af materialer. ​

Har du ikke lyst til at bruge tid og energi på vedligeholdelse, kan du med fordel vælge nogle i materialer, der ikke kræver, at du plejer dem løbende.Tag os med på råd, hvis du skal have skiftet vinduer og døre eller blot have nye, som også skal have en grundig montering.

​Vi tilbyder også renovering

Hos Blistrup Tømreren kan vi mere end montering af vinduer og døre, der er nye. Ved renovering kan vi blandt andet udskifte termoruder, glaslister, tætningslister samt beslag.

Partielt nedbrudt træ kan ligeledes udskiftes, så det igen kan holde i mange år.

Ved udskiftning af døre og vinduer kan vi tilbyde levering og udskiftning med færdigmalede elementer fra Danmarks førende fabrikanter. Skal vi hjælpe dig med dine vinduer og døre?

Kontakt os for montering af vinduer

Kontakt os, hvis du har brug for en dygtig fagspecialist og få et uforpligtende tilbud på, hvad montering af døre og vinduer vil koste for dig. Det kan du enten gøre via nedenstående tilbudsformular eller ved Ring på vores telefon 21 46 24 34 / 48 71 88 78 eller skriv til e-mail info@blistruptoemreren.dk.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

Mester: 21 46 24 34

Kontor: 48 71 88 78

​VI ER SPONSOR FOR FC NORSJÆLLAND​​​

Firmaoplysninger

Blistrup Tømreren ApS

​CVR: 26019249

​Her ligger vi

Østervangen 16

3230 Græsted

​Kontaktoplysninger